Stichting Evenementen Loo

Ticketservice Noabers Live / Tentfeest 2024 online.

Tickets kosten slechts € 12,50 per stuk in de voorverkoop (exclusief reserverings- en transactiekosten), aan de tent kosten ze € 15,00 per stuk.
Combitickets zijn beschikbaar voor degenen die beide avonden willen meemaken en zich willen laten onderdompelen in een weekend vol muzikale hoogtepunten. 
Een combiticket kost € 22,50. (aan de kassa zijn geen combitickets verkrijgbaar).

Bestel je ticket via de Ticketservice bovenin het menu en zorg dat je dit grandioze feest niet mist!!

Ticketshop sluit 12 april 2024 om 17.00uur voor Combitickets en tickets voor de vrijdagavond.
Ticketshop voor zaterdagavondkaarten sluit op 13 april 2024 om 17.00uur.

**Tweedaags Muziekfestijn in Loo Bathmen: Orpheus en Alive op Vrijdag, Hard2Get en DJ Allstarz op Zaterdag**

Op vrijdag 12 april 2024 slaan Muziekvereniging Orpheus en de energieke coverband Alive de handen ineen voor een onvergetelijk optreden in Loo Bathmen. Een grootschalig muziekspektakel staat gepland, waarbij Alive met een indrukwekkend fanfare orkest van Orpheus uit Bathmen het publiek zal betoveren met een unieke muzikale ervaring. Op deze avond zullen de noten van de fanfare en hedendaagse covers samensmelten tot een ongekende muzikale reis.

Maar dat is nog niet alles! Op zaterdag 13 april 2024 brengt het tentfeest in Loo Bathmen opnieuw sensatie, met optredens van coverband Hard2Get, DJ The Allstarz en het dynamische DJ Duo BarTiesten.
NoabersLive, in samenwerking met Tentfeest Loo, brengt twee dagen lang puur feestplezier naar de regio, waar muziek de verbindende factor zal zijn.

Voor de liefhebbers van diverse muziekgenres is er goed nieuws, want Hard2Get zal op zaterdagavond het podium delen met de bezielende beats van DJ The Allstarz en het opzwepende DJ Duo BarTiesten.
Zorg dat je beide data vrijhoudt in je agenda, want Tentfeest LOO belooft dit jaar een niet te missen evenement te worden.

Combitickets zijn beschikbaar voor degenen die beide avonden willen meemaken en zich willen laten onderdompelen in een weekend vol muzikale hoogtepunten.
Houd de officiële website in de gaten voor het laatste nieuws, ticketinformatie en eventuele verrassingen die het feest compleet maken.
Bereid je voor op een onvergetelijk weekend vol muzikale diversiteit, enthousiasme en gezelligheid. Tentfeest LOO 2024: waar muziek verbindt en feesten begint!