Stichting Evenementen Loo

**Een Fenomenaal Feestweekend in Loo Bathmen: Tentfeest LOO 2024 Overtreft Alle Verwachtingen**

Het weekend van 12 en 13 april 2024 zal de geschiedenis ingaan als een van de meest memorabele momenten voor muziekliefhebbers en feestgangers in de regio, dankzij het adembenemende evenement Tentfeest LOO 2024.

Vrijdagavond: Harmonieuze samensmelting tussen Orpheus en Alive.
Op de eerste avond van het tweedaagse festijn brachten Muziekvereniging Orpheus uit Bathmen en de dynamische coverband Alive een muzikaal spektakel van epische proporties naar het tentfeest in Loo-Bathmen. Met een groot orkest van Orpheus als begeleiding betoverde Alive het publiek met een unieke combinatie van klassieke fanfare en eigentijdse covers. Het podium trilde onder de krachtige noten, terwijl de aanwezigen zich lieten meevoeren op een reis door verschillende muziekstijlen. De sfeer was magisch, en het samenspel tussen de muziekvereniging en de coverband zorgde voor een harmonie die de harten van de aanwezigen raakte. De vrijdagavond werd afgesloten met een oorverdovend applaus, waarmee de toon werd gezet voor wat nog komen zou.

Zaterdagavond: Explosie van Energie met Hard2Get, DJ The Allstarz en DJ Duo BarTiesten
Het feest ging op zaterdag verder met een explosie van energie, aangevoerd door de geweldige prestaties van coverband Hard2Get en de elektronische beats van DJ The Allstarz en het opzwepende DJ Duo BarTiesten.
Het publiek danste en feestte tot in de vroege uren, ondergedompeld in de diverse muziekstijlen die deze artiesten te bieden hadden. De tent trilde op zijn grondvesten, en de atmosfeer was doordrenkt met vreugde en euforie.

Combitickets voor het Ultieme Feestweekend
Voor degenen die beide avonden hadden bijgewoond met een combiticket, was het weekend een aaneenschakeling van hoogtepunten en onvergetelijke momenten. De diversiteit aan muziekgenres en de naadloze overgang tussen de verschillende acts maakten Noabers Live 2024 (Tentfeest Loo) tot een uniek en onvergetelijk evenement.

Een Hartelijk Dankwoord aan de Vrijwilligers
Achter het succes van Noabers Live 2024 (Tentfeest Loo) staan niet alleen getalenteerde artiesten, maar ook een leger van toegewijde vrijwilligers. Van het opzetten van het podium tot het bemannen van de catering en alles daartussenin, deze hardwerkende individuen hebben hun tijd en energie gegeven om dit evenement tot een groot succes te maken.

Hun onbaatzuchtige inzet, enthousiasme en toewijding hebben de feestvreugde naar nieuwe hoogten gestuwd. Noabers Live 2024 was niet alleen een viering van muziek, maar ook een eerbetoon aan de kracht van gemeenschapsgeest en vrijwilligerswerk. Als organisatoren willen we daarom een oprecht woord van dank uitspreken aan alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan dit buitengewone weekend. Jullie inzet heeft Tentfeest LOO 2024 gemaakt tot wat het is - een onvergetelijke ervaring die nog lang zal nazinderen in de harten van velen.

Nagenieten en Vooruitkijken
Met de herinneringen nog vers in het geheugen kijken velen al uit naar de volgende editie van Noabers Live / Tentfeest Loo. De bar is gezet, de lat ligt hoog, en de belofte van weer een ongeëvenaard feest blijft in de lucht hangen. Noabers Live / Tentfeest Loo 2024 zal zeker nog lang in de harten en herinneringen van de bezoekers nagalmen, met een speciale plaats voor de vrijwilligers die dit alles mogelijk hebben gemaakt.